KATAR'DA GAY OLMAK- DOHA GAY LIFE

KATAR'DA GAY OLMAK- DOHA GAY LIFE

Hindistan’dan dönüş biletimi Katar’ın başkenti Doha üzerinden almıştım, giderken Kuveyt’i gezememiştim, ama dönüşte Doha’da 5 günüm vardı gezmek ve şehri keşfetmek için, şehir ve ülke hakkında pek de bir fikrim yoktu, tüm araştırmalarım Hindistan üzerine olmuştu, Mumbai ‘den öğlene doğru bir Hindistan havayolu ile 3 buçuk saatlik bir uçuş sonrası Doha’ya indim, saat farkından dolayı Doha’ya ulaştığımda neredeyse akşam olmak üzereydi.
      Rezervasyon yaptırdığım otel ,havalimanına 11 kilometreydi, üzerimde Hindistan Rupim, dolarım ve eurom vardı. Çok az bir miktar da Katar Riyali almıştım gelmeden önce ne olur ne olmaz diye. Kendimi çok parasız hissediyordum, neden bu hisse kapıldığımı anlamamakla beraber, burda nasıl 5 gün geçireceğim diye endişeliydim, hatta dönüş biletlerine baktım burdan direk İstanbul’a mı dönsem diye.. ama yorgundum ve şehre gitmeliydim , dinlenmeliydim bir an önce, Hindistan beni çok yormuştu, kolumu kaldıracak takatim yoktu.Bindiğim belediye otobüsü şehirlerarası otobüsler kadar konforlu ve temizdi, sadece 3 kişi vardı otobüste, hiç bir şehirde havaalanı otobüsünün bu kadar boş olduğunu görmemiştim, dümdüz bir şehirdi Doha, e çöldü sonuçta, Aralık ayıydı ve hava gayet sıcaktı, herkes kısa kollu giyinmişti. Biraz ilerledikten sonra sağ tarafta deniz göründü, denizardında ise gözalıcı büyüklükte gökdelenler vardı, Navigasyon takibime göre tam otelin hizasında indim, Souq Vakif isimli kapalı çarşı benzeri yerel bir alandan geçerek otelime ulaştım, 3 yıldızlı orta sınıf bir oteldi, Hindistan’dan sonra çok pahalı gelmişti Doha, odamda bir tane tek kişilik büyük yatak vardı ve çok ışık almıyordu, odadan çıkıp dışarda bir şeyler yedim ve o arada profilimi Doha’ya aldığım zamanlardan yazıştığım Ahmed yazdı, geldin mi dedi, evet cevabını alınca konum istedi ve akşam gelebileceğini söyledi, Ahmedle görüştüğüm zaman ondan alacağım rakam Doha’da kalacağım tüm konaklamamı karşılamaya yetecekti, söylediği saatten 3 saat geç geldi, o arada uyumuştum ve uyandığımda çok halsizdim. 185 boylarında 120 kilo olan Ahmed tam bir gaydi, pozitif , konuşkan ve histerik Ahmed 28 yaşındaydı, deri fetişi vardı, bense İstanbul’dan deri montla yola çıktığım için onun talebini karşılayabilecektim, o geldiğindeyse deri bir boxer getirmişti, onu giydim, biraz seviştik, zor sertleşiyordum, o benden çok deri kıyafetlere yumulmakla meşguldü, ben de deriden tahrik olurdum ama onun kadar zevkten titremezdim hiç, kilolu biri ile sex yapmak çok zayıf biriyle sex yapmaktan çok daha kolay benim için. Boşaldıktan sonra biraz daha muhabbet ettik, dışa dönük ve modern bir adamdı Ahmed. Çıktığında kendimi parasız hissetmem geçmişti, elimde bir miktar Katar Riyali olması beni bu histen kurtarmıştı, para yine her zamanki gibi nelere kadirdi... Neyi değiştirmiyordu ki.. 

      Ertesi sabah erkenden uyandım, kahvaltı için dışarı çıktım ve bulunduğum yerde doğru dürüst kahvaltı edecek bir yer bulamadım, bir süpermarket buldum ve küçük çarşı esnaflarının sehpa üzerine hazırladığı gibi bir kahvaltı hazırladım, kahvaltımdan önce açtığım programlardan yine mesajlar gelmeye başlamıştı, 21 yaşında bir çocuk mesaj atmıştı, o halde geliyorum dedi, odaya girdiğinde yöresel elbisesi, içinde paçalı donu , altında tuvalet terliği ve kemik siyah gözlükleriyle aşırı itici görünüyordu, soyunmaya başladıkça çekici gelmeye başladı, üzerinde hiç bir şey kalmadığında ve nihayet gözlüğünü çıkarıp komodinin üzerine koyduğunda ortaya gayet yakışıklı bir genç çıkıvermişti, sex yapmak benim için de hiç zor olmayacaktı, aksine çok zevk aldım, sırt üstü uzanıp içimde olduğu an gözlerimin en derinine bakıyordu, ne güzel çocuktu, kocaman bir burnu vardı ama ne kadar muntazamdı, koyu siyah saçlarının içine parmaklarımı geçirdim... bittiğinde parasının aşağıda arabada olduğunu söyledi, onunla aşağı inmemi istedi, 21 yaşında bir çocuk için çok güzel ve lux bir jip şaşırtıcıydı, sanırım Katarlılar daha önce duyduğum gibi çok zengindi, sonra bir başkası geldi; kiloluydu ve ter kokuyordu, sex yapmayı bilmiyordu, sadece hızlı hızlı nefes alıp inliyordu, sonra yöresel giyimli bir başkası geldi... o da pek bilmiyordu cinselliği ne yaygındı Katar’da eşcinsellik... neredeyse herkes grindr kullanıyordu..
Uygulamalarda çok fazla türk gay vardı, ne kadar belliydi escort oldukları. Kolay para kazanılıyordu tabi burda, işi gücü olmayan insanlar gelip burda gayet rahat gününü geçirebilirdi konfor içinde,ilerleyen aylarda bunun çok da rahat olmadığını görecektim tabi ben de...

     Herşey güzel gidiyordu, Hindistan’daki halimden eser kalmamıştı, el üstünde tutuluyordum, meğer ne yakışıklıymışım ben, otelimi değiştirip 5 yıldızlı bir otele geçtim, konumu da daha iyiydi. Sabahları birileriyle görüşüp öğleden sonra alışveriş merkezlerine gidip biraz vakit geçiriyordum, giderken Tunuslu bir taksi şöförü denk geldi , beni uygulamada görmüş, vakit geçirmek isterim dedi, aslında tipimdi de,  egom ve kazancım bu kadar yüksekken ne gerek vardı şimdi bir taksiciye, oysa İstanbul’da az mı taksici düşürüp sonra ballandıra ballandıra anlatırdık birbirimize. 
       Otele dönerken yanımda büyük bir jip durdu, 45 50 yaşlarında bir adam pencereyi açtı, tanışmak istiyorum diyecek diye beklerken birden turist olup olmadığımı sordu ve yol kenarında hayat hikayesini anlatmaya başladı, sonu nereye gidecek merak ediyordum, kızının kaza geçirdiği ve çok borcu olduğunu söylediğinde yoksa para mı istiyorsun dedim, evet demez mi, arabama yakıt alamıyorum, paraya ihtiyacım var dedi, inanamadım. Şoku atlatınca sinirlenip, arabasının tamponuna vurup benim asla böyle bir arabam olmadı ve olmayacak diyince, camı kapatıp, gaza basıp gitti, ben tozunu yutarken küfür ettiğine hiç şüphem yok, böyle garip bir ülkeydi Katar, yollarda ultra lux arabalar, şık restoranlar,plazalar, avmlerde çılgınlar gibi tüketim yapan yereller ve tüm bu Katarlılara hizmet eden Mısırlılar, Filipinliler,Hindistanlılar,Tunuslular derken öğrendiğim Katar nüfusunun sadece yüzde 30 olduğu, geri kalanların hepsi hizmetçi. Ve hiç bir Katarlı kesinlikle hizmet sektöründe çalışmıyormuş, durum böyle olunca ortak dil İngilizce, herhangi bir yerde yemek yerken, kahve içerken, alışveriş yaparken asla ülkenin resmî dili olan Arapça kullanılmıyor. 
Yine daha önceden yazan bir Mısırlı vardı,180 boylarında hafif göbekli, esmer, yakışıklı ,bir şirkette yöneticiymiş Mogazy. Uzun zamandır Doha’da yaşıyormuş,Yazıştığımız günden beri hergün günaydın, iyi geceler yazan Mogazy yatakta tüm kontrolü bana bırakıp içindeki gizli kadını ortaya çıkaranlardan, ama içindeki başka şeyleri çıkarmamış ve kondomun kirlenmesiyle üstünden kalkıp banyoya koşmam bir oldu, oracıkta bitirdik tabi, anlattım ne yapması gerektiğini güzelce.. sonrasında da hep yazmaya devam etti..

        Sonra Bahreynli bir öğrenci geldi, yöresel elbiselerini muntazamca çıkarıp astı, sex bitince de kalktı duşunu aldı ve havlusunu yere serip üzerinde namazını kıldı.
       Sonra asosyal gözlüklü kilolu biri geldi, o da sonrasında namaz kılıp gitti..
        Bir tanesi sadece masaj yaptırmak için geldi, giyimi ve tavrı Avrupalı gibiydi, çok çekingendi, masaj sonrası birbirimize ellerimizle yardımcı olduk,
        En son bir zenci geldi, Katarlıyım dedi, kauçuk gibi bir teni vardı, çok güzel sevişiyordu, güzel vakit geçirdik...
       Tüm bu yaşananlardan dolayı beni yargılıyorsunuz değil mi, özgürsünüz, hepsini bizzat yaşadım, samimiyetle anlatmaya çalışıyorum, anlattıkça hafifliyorum... bir kısmınızın beni anlayacağından eminim, 
        5 gün sonunda Hindistan’da kazandığımın üstüne çok daha fazla para katmış bulunmaktayım, son model bir cep telefonu aldım ve bir sürü gereksiz alışveriş yaptım, İstanbul’daki yalnızlığım ve özgüvensizliğimden eser kalmadı. Hoş olmasam , beğenilmesem bunca insan beni neden istesindi, sürekli beğenilme endişesi taşıyan, en ufak bir bakış , söz,yazışmada özgüveni sarsılan hemcinslerimin beni anladığını düşünüyorum..
        Dünyanın en büyük havaalanlarından biri olan Doha Havalimanındayım, havalimanı değil, mega bir alışveriş merkezi, herkes çılgınca bir şeyler tüketiyor ya da alışveriş yapıyor...
Katar çok zengin bir ülke, eşcinsellik yasak olduğu için çok revaçta, dört duvar arasında herkes çok rahat, sex yapmayı bilmiyorlar, öğrenmemişler, utanıp sıkılıyorlar... tekrar geleceğimden eminim...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALMANYA'DA GAY OLMAK- BERLIN GAY LIFE